HJEM PRODUKTER TILBEHØR OMTALE KONTAKT


Applikasjonsmetode

 
1: Skånsomt rens området du ønsker å dekke over med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Frisk gjerne opp huden med ansiktsvann og påfør en fuktighetskrem.

2: Velg ut Ripar Cover-krem i henhold til hudtone og hudtilstanden du ønsker å dekke over (se veiledende instruksjoner for hver enkelt farge).

3: Påfør produktet med en teknikk tilpasset overflaten og fargen på huden. Noen ganger kan det holde med lett dekk i form av å bruke en fuktet svamp, mens i andre tilfeller vil det kreve en pensel for mer presisjon og full kamuflasje.

4: Gå over området du har sminket med Ripar Cover fikseringspudder. Det kan påføres med en stor kost eller en puddersvamp. Man kan velge å matche hudtonen mellom P2 for lys hud eller P4 for mørkere hudtyper.

5: La pudderet virke 5 minutter på huden før du går over og børster av eventuelle overflødige rester med Ripar Cover pudderkost; den er spesielt tilpasset for å gi en jevn finish.

6: Fukt så området du har sminket. Spray lett over med vann; om nødvendig kan man avslutte ved å spraye over Ripar fikseringsspray som effektivt forsegler sminken for resten av dagen. Det er essensielt å bruke sprayen om man har sminket og kamuflert noe på kroppen for å forhindre at produktet smitter av og gir best mulig resultat. Hold god avstand ved påføring, og overflødig fukt kan klappes av med tørkepapir.

7: Området du har behandlet er nå klart for din vanlige sminkeprosedyre og det er ikke noe problem å kombinere Ripar Cosmetics med andre produkter (f.eks å legge over rouge eller solpudder).Produktveileding ved ulike hudtilstander


Angiomer: Først påføres Ripar kamuflasjekrem RC2 (om flekken er rødlig) eller RC3 hvis området er mere blåaktig/lilla-rød. Deretter går man over med en kamuflasjekrem i en farge tilpasset din hudtone og avslutter med Ripar pudder og eventuelt Ripar fikseringsspray.

Couperose-Erytem (rødhet): Ved intens rødhet påføres først Ripar kamuflasjekrem RC2 eller om området er mer blåaktig eller lilla-rød dekker man med RC3. Så følger man opp og dekker overflaten igjen med en kamuflasjekrem tilpasset din ellers normale hudtone og avslutter med den vanlige prosedyren med pudder og spray. Er rødheten på området beskjedent, kan det holde med bare å bruke en kamuflasjekrem som matcher din hudfarge. Produktene har god dekkevne og i enkelte tilfeller kan det holde med en påføring.

Rosacea: Lidelsen gir for det meste rødming og røde utslett, men til tider også kviselignende nupper. Ved kraftig, rød farge bruker man først Ripar kamuflasjekrem RC2 og deretter eventuelt RC3 om fargen er mer lilla-aktig. Ønsker man kun en lett dekk, kan det holde med bruk av kamuflasjekrem som matcher din hudfarge. Deretter avslutter man med jevnt, lett lag med Ripar pudder.

Teleangiektasier: Synlige blodårer kan dekkes til og skjules ved å først bruke RC2 om de er røde, eller RC3 om de er mer lilla/blå-aktige i fargen. Når man har fått dekket over og skjult selve blodårene, går man over med en Ripar Cover-krem som matcher hudtonen i området rundt. Avslutt som vanlig med pudder og eventuelt spray om man ønsker det.

Stria/strekkmerker: Nylig oppståtte strekkmerker er som regel røde i fargen og da gjelder samme framgangsmåte som ved couperose og rødhet i huden (RC2 eller RC3). For eldre, lysere strekkmerker gjelder samme regler som ved vitiligo. Her brukes enten RC4 (lys), RC6 (olivenhud), RC9 (mørkere hudtyper) eller RC24 (rødlig) for best mulig resultat. Uavhengig av kamuflasjekremen, avslutter man på normal måte med pudder og spray etter behov.

Lentigo/’leverflekker’: Her brukes RC19, og om nødvendig kan man blande inn RC1, RC16 eller RC21 for å treffe helt riktig slik at man kan nøytralisere intensiteten av pigmenteringen. Deretter dekker man over flekkene med en kamuflasje-krem tilpasset hudtonen ellers og avslutter som vanlig fikseringen med pudderet og eventuelt fikseringssprayen.

Vitiligo (‘hvite flekker’): Lyse områder på huden i mangel på pigment. Jevn ut og gjør de lyse flekkene mørkere med:
- RC4 for lyse hudtyper
- RC6 for ‘olivenhud’ (litt beige hudfarge med litt gulaktig undertone)
- RC9 for mørkere hudtoner.
- RC24 for hud med mer rødlig hudtone
Jevn ut hypo-pigmenteringen ved å dekke over og duse ut fargen i utkanten av flekkene.
Fullfør deretter ved å dekke over hele området med en kamuflasjekrem valgt ut etter den generelle hudfargen og avslutter som vanlig med pudder og fiksering.

Acne/uren hud: Ta utgangspunkt i hudtonen og finn en kamuflasjekrem som matcher slik at man dekker over og skjuler irritasjonene. Det er viktig å legge til at man ikke skal bruke produktene på åpne sår eller svært irritert hud som væsker. Man avslutter prosedyren ved å legge over pudder og fiksere med fukt i form av vann eller fikseringssprayen.

Arr som følge av brannskader: For arr som er røde følges samme prosedyre som ved couperose og rødhet i huden (RC2 eller RC3). I noen tilfeller har skadene etterlatt arrene med en mer brunaktig farge. Følg samme prosedyre som ved retningslinjer ved lentigo/’leverflekker’ (RC19 i en eventuell kombinasjon med RC1, RC16 eller RC 21). Avslutt alltid fikseringen med pudder og om nødvendig spray.

Arr: Ferske arr er gjerne røde. Her vil RC2 eller RC3 dempe intensiteten. Fullfør deretter ved å legge over en kamuflasje-krem i samsvar med hudtonen generelt. For gamle arr som er lysere og gjerne hvite vil det gi best resultat å gjøre arrene litt mørkere ved bruk av RC8 eller RC9. Deretter vil påføring av kamuflasjekrem matchende til hudtonen fullføre og gi en korrekt finish. I tilfeller der arrene ligger på tvers av bryn eller i skjegglinjen kan man skjule mangelen på hårvekst ved å bruke RC18. Avslutt som vanlig ved å fiksere.

Hematomer (blåmerker) og mørke ringer under øynene: RC19 i en eventuell kombinasjon med RC1 vil dempe og duse ut blåtoner i området, og man fullfører ved igjen å legge over en kamuflasjekrem tilpasset fargen i huden ellers. Avsluttes med fikseringprosedyren i form av pudder og alltid spray om merkene befinner seg på kroppen.

Tatoveringer: Samme framgangsmåte som ved dekk av blåmerker og mørke ringer under øyene.


Copyright © 2012 SOL PMU AS