HJEM PRODUKTER TILBEHØR PÅFØRINGSMETODE OMTALE KONTAKTRipar Nordic
Ripar Cover er et hudvenlig produkt som dækker perfekt og passer alle hudtyper.
Den beskytter dig mot solens skadelige UV-stråler og forebygger mod solskoldning og for tidlig aldring af huden. Plages du med dehydrering, tilstoppede porer eller andre hudreaktioner ved bruk af almindelig makeup kan Ripar Coverogså være løsningen for dig.


Ripar Cover
Ripar Cover er løsningen for dig som plages med dehydrering, tilstoppede porer eller andre hudreaktioner ved bruk af almindeligmakeup. Istedet får man et hudvenlig produkt som dækker perfekt og giver muligheder for variation.
Ripar Cover passer derfor alle hudtyper. Her kan man vælge alt fra fuld dækning ved brug af en foundation pensel, til en let, Flydende creme-effekt ved at anvende en fugtig svamp. Huden får en blød finish og et perfekt, jævnt resultat som skjuler fine linier, rødme og urenheder.
Desuden giver Ripar Cover beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler og forebygger mod solskoldning og tidlig aldring af huden.
En daglig-creme med høj solbeskyttelse i kombination med Ripar Cover er en effektiv måde at forsinke dannelsen af rynker, fine linier og pigmentforandringer.


Ripar Cover-krem
Et kosmetisk produkt specielt udviklet for at camuflere og skjule alt fra ar og uren hud til medfødte pigmenteringer. Produktene er vandafvisende, selv når man sveder. En formel på basis af titandioksid og jernoksid giver solbeskyttelse og forebygger for tidlig aldring af huden, hud irritationer og tør hud. Ripar Cover-creme passer til alle hud-typer, herunder sensitiv eller uren hud. Påført huden giver den et naturlig resultat, samtidig som huden kan ånde og kan derfor anvendes hver dag uden at forårsage irritation.

Konsistensen og dække evnen til cremen gør det let at bruge den og det færdige resultatet sidder perfekt i alle situationer (dagligdags sminke,fest, bryllup, lange foredrag og træning). Ripar Cover-creme er fremstillet blant andet ved hjælp af naturlig voks (bl.a. bivoks) og derfor vil det se ud som dug på overfladen af produktet hvis det bliver utsat for høje temperaturer. Denne effekten vil forsvinde når det bliver placeret køligt igen og er en helt naturlig reaktion som opstår. Det har ingen effekt på produktet og det færdige resultat på huden.


Ripar fikseringspudder

Mikroniserende, let og transparent pudder som fikserer make-upen sådan at sminken er vandfast og tåler sved. Pudderet udjævner hudens tone samt minimerer fine linier, store porer og giver huden en naturlig glans. Påføres efter Ripar Cover-creme med blød, stor børste.


Ripar fikseringsspray

En spray som fikserer og forsejler det færdige resultat. Den er essensiell ved brug av Ripar Cover på kroppen - den sikrer at sminken hverken smitter af på tøjet eller render af under træning. Vigtig at man holder god afstand ved spraying, sådan at den påføres jævnt over hele området.


Ripar sminkefjerner
En mild sminkefjerner som løser op og fjerner sminken effektivt uden at ud tørre huden. Den bløde konsistens gør den også glimrende til øjepartiet - påføres ret på huden før den fjernes med en fugtet klud eller bomuldpads.

Applikationsmetode
1: Skånsom rengøring af det området du ønsker at dække over med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Frisk gerne op huden med ansiktsvand og påfør en fugtighetscreme.

2: Vælg Ripar Cover-creme i forhold til hudfarve og hudtilstanden du ønsker at dække over (se vejledende instruktioner for hver enkelt farge).

3: Påfør produktet med en teknik tilpasset overfladen og farven på huden. Nogle gange kan det holde med let dække i form af at bruge en fugtig svamp, mens det i andre tilfælde vil kræve en pensel for større præcision og fuld camuflage.

4: Gå over området du har sminket med Ripar Cover fikseringspudder. Det kan påføres med en stor kost eller en puddersvamp. Man kan vælge at matche hudfarven mellom P2 for lys hud eller P4 for mørkere hudtyper.

5: Lad pudderet virke 5 minutter på huden før du går over og børster af eventuelle overflødige rester med Ripar Cover pudderkost; den er specielt tilpasset for at give en jævn finish.

6: Fugt så området du har sminket. Spray let over med vand; hvis det er nødvendig kan man afslutte ved at spraye over Ripar fikseringsspray som effektivt forsegler sminken for resten af dagen. Det er essensielt at bruge sprayen hvis man har sminket og kamufleret noget på kroppen for at forhindre at produktet smitter af og giver det bedst mulige resultat. Hold god afstand ved påføring, og oveskydende fugt kan klappes af med papir.

7: Området du har behandlet er nu klart for din almindelige sminkeprocedure og det er ikke noget problem at kombinere Ripar Cosmetics med andre produkter (f.eks at lægge over rouge eller solpudder).

Produktvejledning ved forskellige hudtilstande

Angiomer: Først påføres Ripar camuflage creme RC2 (hvis pletten er rødlig) eller RC3 hvis området er mere blålig/lillarød. Derefter går man over med en camuflage creme i en farve tilpasset din hudtone og slutter med Ripar pudder og eventuelt Ripar fikseringsspray.

Couperose-Erytem (rødhed): Ved intens rødme påføres først Ripar camuflage creme RC2 eller hvis området er mere blålig eller lilla-rød dækker man med RC3. Så følger man op og dækker overfladen igen med en camuflage creme tilpasset din ellers normale hudtone og slutter af med den sædvanlige procedure med pudder og spray. Er rødmen på området beskedent, kan det være tikstrækkelig bare at bruge en camuflage creme som matcher din hudfarve. Produktene har god dæknings evne og i enkelte tilfælde kan det holde med en påføring.

Rosacea: Lidelsen giver for det meste rødmende og rødt udslæt, men til tider også bumse-lignende knopper. Ved kraftig, rød farve bruger man først Ripar camuflage creme RC2 og derefter eventuelt RC3 hvis farven er mere lilla agtig. Ønsker man kun et let dække, kan det holde med brug av camuflage creme som matcher din hudfarve. Derefter afslutter man med et jævnt, let lag med Ripar pudder.

Teleangiektasier: Synlige blodårer kan dækkes til og skjules ved først at bruge RC2 hvis de er røde, eller RC3 hvis de er mere lilla/blå-agtige i farven. Når man har fået dækket over og skjult selve blodårene, går man over med en Ripar Cover-creme som matcher hud tonen i området rundt. Afslutt som sædvanlig med pudder og eventuelt spray om man ønsker det.

Stria/strekkmerker: Nylig opståede strækmærker er som regel røde i farven og da gælder samme framgangsmåde som ved couperose og rødme i huden (RC2 eller RC3). For ældre, lysere strækmærker gælder samme regler som ved vitiligo. Her bruges enten RC4 (lys), RC6 (oliven hud), RC9 (mørkere hudtyper) eller RC24 (rød) for best mulig resultat. Uafhengig af camuflage cremen, afslutter man på normal måde med pudder og spray efter behov.

Lentigo/’leverflekker’: Her brukes RC19, og hvis det er nødvendigt kan man blande inn RC1, RC16 eller RC21 for at træffe helt korrekt, så man neutraliserer intensiteten af pigmenteringen. Der efter dækker man over pletterne med en camuflage creme tilpasset hudtonen  og afslutter som sædvanlig fikseringen med pudderet og eventuelt fikseringssprayen.

Vitiligo (‘hvide pletter’): Lyse områder på huden i mangel af pigment. Jævn ud og gør de lyse pletter mørkere med:

- RC4 for lyse hudtyper
- RC6 for ‘oliven hud’ (lidt beige hudfarve med lidt gullig undertone)
- RC9 for mørkere hud toner.
- RC24 til hud med mere rødlig hudtone
Jævn ud hypo-pigmenteringen ved at dække over og afdæmp farven på kanten af pletterne.
Fullfør derefter ved at dække over hele området med en camuflage creme valgt ud efter den generelle hudfarve og Slut af som sædvanlig med pudder og fiksering.

Acne/uren hud: Tag udgangspunkt i hudtonen og find en camuflage creme som matcher så den dækker over og skjuler irritationene. Det er viktig at tilføje at man ikke skal bruge produktene på åbne sår eller meget irriteret hud som væsker. Man afslutter proceduren ved at lægge pudder over og fiksere med fugt i form af vand eller fikseringssprayen.

Arr som følge av brandskader: For ar som er røde følges samme procedure som ved couperose og rødme af huden (RC2 eller RC3). I nogle tilfælde har skadene efterladt arrene med en mere brunlig farve. Følg samme procedure som ved retningslinier for lentigo/’leverpletter’ (RC19 i en eventuel kombination med RC1, RC16 eller RC 21). Afslut altid fikseringen med pudder og hvis nødvendig spray.

Arr: Friske ar er normalt røde. Her vil RC2 eller RC3 dæmpe intensiteten. Afslut derefter ved at lægge over en camuflage creme i overensstemmelse med hudtonen generelt. For gamle ar som er lysere og som regel hvide vil det give det bedste resultat at gøre arrene lidt mørkere ved hjælp af RC8 eller RC9. Derefter vil påføring af camuflage creme matchende til hudtonen fuldføre og give en korrekt finish. I tilfelle hvor arrene ligger på tværs af øjebryn eller i skæglinien kan man skjule manglen på hårvækst ved at bruge RC18. Afslut som sædvanlig ved at fiksere.

Hæmatomer (blå mærker) og mørke rande under øjnene: RC19 i en eventuel kombination med RC1 vil dæmpe og afdæmpe blåtoner i området, og man fuldfører ved igjen at lægge over en camuflage creme tilpasset farven i huden ellers. Afsluttes med fikserings proceduren i form af pudder og altid spray hvis mærkene befinder sig på kroppen.

Tatoveringer: Samme proces som ved dække af blå mærker og mørke rande under øjnene.

Ripar Nordic
Nordisk distributør
Sol Permanent Makeup
Professor Dahlsgt 8
0355 OSLO
post@riparnordic.com
www.riparnordic.com

 

 

 

Copyright © 2012 SOL PMU AS